Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 4, 2012 | Teckningar | 1 kommentar

När jag flyttade till Värnamo, för ganska exakt fyra år sen, så gick jag med i nått som hette Aktiv Fritid.
Det är ett nätverk för alla nyinflyttade så man kan lära känna andra nyinflyttade och ha någon att säga hej till. Så himla bra idé!

Första gången jag gick dit, hade jag skakiga knän och darrig röst. Men direkt när jag klev in så stegade en tjej fram, med kritvitt hår, röd kladdig mun och kort kjol och sa ”hej jag heter Camia, som Camilla fast utan L!”
Sen drack vi champagne på ett hotelltak och sen dess var vi vapendragare.
Vi kanske blev FÖR bra vänner, för vi kände ju ingen annan så vi umgicks dygnet runt och kanske blev det för mycket för till slut gled vi ifrån varann.
Men jag är evigt tacksam att hon var min stöttepelare, min axel och min kompanjon under första tiden i en ny stad.

I vilket fall som helst så bor hon nu i Göteborg och har börjat teckna (det gjorde hon visserligen hela tiden men lite mer i skymundan) och hennes bilder är SÅ himla fina att jag helst skulle tapetsera ett helt rum med dom!
Kolla bara:

När jag frågade henne om jag fick köpa en så föreslog hon ett byte, sagt och gjort, här kommer mitt porträtt på Camilla utan L, en alldeles strålande Camia!

 

1 kommentar

  1. Har Camia en blogg eller webbsida där hon visar fler bilder? Jag vill se fler! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...