Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 6, 2012 | Huset, Inredning, Teckningar | 1 kommentar

Det är ytterst sällan jag tecknar med blyerts, tycker altid det kladdar och smetar överallt, men häromdagen gav jag mig f-n på det och jag blev faktiskt överraskad av hur roligt det var!

Jag använde min ypperligt tjusiga vän Emma som inspiration och såhär blev resultatet:

I helgen ska vi ha kräftskiva i vårt nya rum vi inrett i lada, vänta bara tills ni får se bilderna från det! Det är typ det finaste rummet jag sett, på riktigt! Så himla mysigt att få sitta ute i ladan, höra vinden utanför och golvet som knarrar.
Jag ska visa er massor med bilder, ska bara visa det för gästerna först innan jag visar det för er.

1 kommentar

  1. Så snyggt du tecknar. Älskar blyerts teckningar

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...