Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 7, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 6 Kommentarer

Ännu en blyertsteckning. Gillar det meditativa i att teckna i blyerts. Det tar lång tid, man får riktigt grotta ner sig i teckningen, göra noga, peta, länge länge. Den här bilden är på Anna, som jag mötte en gång i Uppsala och sen blev vän med på direkten. Så fint det är när det händer.

Idag har jag haft möte med min coach vilket resulterade i något fantastiskt bra! Eller det kändes så iallafall.
Hon fick mig att tänka om, tänka nytt. Tänk vilken skillnad det gör av att någon kommer in i ens lilla bubbla med helt nya ögon som gör att allting slängs omkull, rullar runt en stund för att sen byggas upp till något helt nytt!

Jag känner mig laddad inför hösten, inför större utmaningar och jag är beredd att hoppa med huvudet före in i någonting helt okänt!

 

6 Kommentarer

  1. Anna så fint! Bläck och blyerts är mina favoriter när du gör. Det blir som en helt annan grej, sånt djup!

  2. Så otroligt fint! Du borde teckna ännu mer blyerts! Skulle du inte kunna skriva vilka material du använt när du postar ett konstverk? Det skulle vara så lärorikt och kul! Typ: Blyerts på grovt akvarellpapper, olja på duk, promarkers på … well, du förstår hur jag menar!

    • Det var fiffigt, det lovar jag att göra i fortsättningen!

    • Det var fiffigt, det lovar jag att göra i fortsättningen!

  3. Suuuperfin!

  4. <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...