Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 24, 2012 | Teckningar | 1 kommentar

Det här är det jag pysslar med för tillfället, tecknar blyertsteckningar så pennan glöder.
Men det är såååå himla roligt, är inte det minsta sugen på mina tuschpennor, det får snällt ligga i sin burk och vänta på att lusten kommer tillbaka. Under tiden blir det blyerts.

Den här är tecknad från en bild från helgens mustaschfest, Emma fick den fina cirkusdirektörsmustaschen. Själv hade jag en mer kompakt, liten mustasch, lite farligt likt Hitlervarianten kan jag känna såhär i efterhand. Det var i vilket fall som helst inte meningen! Dock hade den värdelöst klister (eller så hade jag en väldigt oklibbig överläpp) för den lossnade ideligen så det slutade med att jag klistrade fast den med dumlekola! Med facit i hand kan jag väl säga att det var en av mina sämre ideér men vad gör man inte för konsten.

 

1 kommentar

  1. Snyggt!

    Haha, mustaschfest, vilken bra idé ^^

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...