Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 23, 2008 | Teckningar | 16 KommentarerIdag ska jag fira mig själv med ett självporträtt.
Ni får se orginalbilden också dagen till ära.

16 Kommentarer

 1. Du är så otroligt duktig, superfina bilder! 🙂

 2. tack för inspirationen, har inte haft lust att teckna på flera månader, men nu nu nu nu ska vi se!

 3. kan man beställa porträtt från dig…du är fantastiskt duktig – egen – contemporary…

  maila mig på kalasmm@hotmail.com

 4. Du är helt sick vet du det! Skulle verkligen vilja ha nånting du ritat hemma på min vägg…

  /cupaiuolo@hotmail.com

 5. Roligt att se dina porträtt!

 6. verkligen imponerad, du är verkligen jätte duktig. Önskar att jag också kunde rita sådär!

 7. snyggt, och att det inte är en kopia av fotot tycker jag är kul.

 8. Har suttit och klickat runt här ett tag nu och är grymt impad. Själv kan ja inte rita en streckgubbe.

  Gillar verkligen din ”stil”. Keep up the good work.

 9. Hej! Ja, jag håller med alla andra som skrivit här. Du är sjukt duktig! Tänkte också fråga samma som några andra gjort, kan man beställa av dig? Isf vill jag göra det på direkten!

  Maila mig på linneaholmen60@hotmail.com

 10. Pirre hälsar ”ses i stadsparken”
  Jättesnygga bilder!

 11. Hur tusan gör du? Det är ju hur fina bilder som helst! Vilket måste betyda att du är hur duktig som helst!

 12. Trevligt med fler som bloggtecknar! 🙂 Grymma teckningar!

 13. Du er så sykt flink! Takk for masse inspirasjon! 🙂

 14. cool bild, vilket program/teknik använder du?

 15. Helt sjukt fina bilder, du är grym!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...