Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 8, 2012 | Teckningar | 5 Kommentarer

Sådär, nu har jag lyckas få med outfit, pyssel och porträtt på en och samma dag!

Den här gjorde jag imorse och satt och pysslade med för att komma igång på kontoret.
Felicia är en av mina favoritbloggare och jag tyckte det var lite extra roligt att just göra henne. Sen att hon fick en Stig Lindberg tapet i bakgrunden gjorde ju bara saken ännu bättre!

 

5 Kommentarer

  1. Helt underbart fin!

  2. Undrar varför mina kommentarer inte blir godkända, jag skriver ju inget elakt!

    • Det har strulat med kommentarerna så det är därför vissa inte synts, men jag har fått dom och läst dom men av någon anledning har de inte synts i bloggen. Men nu ska det vara fixat så nu ska alla synas i fortsättningen!

      • Å, så bra! Fast dåligt också förstås. Blir jämt orolig att någon bloggare ska ha blivit arg på mig när kommentarer inte kommer fram, haha.

  3. Jag dör så himla fin! Lätt en av mina favoriter! Du ritar så himla bra!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...