Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 10, 2012 | Teckningar | 8 Kommentarer

Jag är inne i en period då jag tycker det är kul att färglägga i datorn. Först tecknar jag för hand och sen klipper jag ihop och färglägger i datorn. Gillar att det blir så ”platt” på nått sätt.

Idag blev det bästa Emma, som fått nytt jobb och allt, så det firas såklart med en klippdockeversion!
Grattis till nya jobbet!

 

8 Kommentarer

 1. Klippdockorna <3. Väldigt fint!

 2. LOVE YOU!

 3. Hittade hit från Emmas vintage och ville bara säga hej och att du är otroligt duktig på att illustrera! Tycker även att du gjorde ett superbra jobb med byrån och jag blev så inspirerad så efter mina föredrag är över för den här gången och jag får lite tid över så SKA jag ta tag i alla fixarprojekt som hänger över mig 😀

 4. åh så fint, jag är uppvuxen med klippdockor och kan inte sluta älska dem!
  Vilket program använder du för att färglägga i datorn?
  Kram till duktiga dej!

  • Gamla hederliga paint!

 5. Du målar så vackert Anna!
  Du har säkert skrivit om det tidigare men jag undrar om du skulle kunna berätta lite mer om vilka program du använder dig av när du färglägger i datorn? /Lina

  • Det är helt enkelt i paint, inte svårare än så!

 6. Åh, så himla fina verkligen! Det är något speciellt med klippdockor!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...