Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 12, 2012 | Kläder, Teckningar | 7 Kommentarer

Idag har jag gjort ännu en klippdocka, även denna gång färglagd i datorn (hederliga gamla paint för er som undrade)
Det är nästan som terapi att sitta och klippa och klistra i datorn, flytta runt och ändra färg utan att behöva teckna om hela bilden. Så okomplicerat om man jämför med hur jag brukar jobba.

Den här gången blev det Clara.
Bästa Clara! Jag är så himla glad att vi blivit vänner, finns ingen som jublar så högt och ingen som skriver så peppande sms som hon. Det är fint, att jubel hörs ända ner till Småland från Västerbotten!

(klicka på bilden om ni vill se den större)

 

7 Kommentarer

 1. Så himla coolt! Tänk att få sig själv som klippdocka..
  Tack för inspirationen!
  /Åsa

 2. Superfin Anna!
  Älskar klippdockorna i allmänhet och Clara i synnerhet.

 3. Gud vad fint!

 4. Hei!

  Så utrolig morsomt med utklippsdokke! Du er kjempeflink! Jeg gleder meg til å fortsette å følge bloggen din:) God helg!

 5. Underbart söt illustration på fina Clara!

 6. Vilken toppenfin klippdocka! Man blir ju alldeles glad i hela kroppen 🙂

 7. ÅH vad fint

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...