Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 25, 2012 | Teckningar | 4 Kommentarer

Som jag har längtat efter att teckna när jag varit borta! Klara, rena linjeteckningar har jag längtat efter och sen några timmar framför datorn för färg. Jag har hamnat i en färglägga-i-datorn-period. Även om det egentligen strider mot mina principer, gillar alltid ”handcolorerade” bilder bäst. Men nu gillar jag det där platta, mer affischliknande som blir när man färglägger i datorn.
Det fina mönstret med löjtnantshjärtan hittade jag här och det är designat av Gunnel Ginsburg. Väldigt fint!

Här är hon alltså igen, min favorit, Underbara Clara!

4 Kommentarer

 1. om jag ändå kunde vara lika snygg i verkligheten som genom din penna!!

  • Tsss svårt att misslyckas med en teckning när man e så tjusig som du!

   • Det finns alltid folk som komemr att trycka ner en gumman, men ste5 pe5 dig. Jag tror du komemr att kunna lyckas ve4ldigt bra inom blogg/mode ve4rlden. Andreas

 2. Vackert!

  Alltid en fröjd att kika in på din blogg 🙂

  Gillar också, egentligen, äkta handgjort bäst, fastän jag själv alltid tecknar för hand och sedan färglägger i datorn. Men det är roligt att variera sig ibland 🙂 Igen — underbar illustration!

  /Johanna

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...