Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt x 2!

dec 6, 2012 | Teckningar | 12 Kommentarer

Dagens porträtt blir ännu ett porträtt av Monjofesino, så outtömligt med inspiration när någon byter frisyr varje dag!
Det lär dyka upp många många fler porträtt på henne framöver!

Okej jag var tvungen att göra en till:

12 Kommentarer

 1. Men fan va fint!

 2. Åh, superhärliga! Förstår att du blev inspirerad av henne!

 3. Den första speciellt är HELT FANTASTISK! Fy vad fin!!!

 4. De här va ju galet snyggt! Särskilt den översta, tappar ord! Du är såå duktig! 🙂

 5. fast hörru, monjosefino består ju faktiskt av två stycken?

  • Gör det? Då har jag missat det isåfall, fel av mig!

   • japp, en tjej som heter moa, dock så har hon inte uppdaterat på länge så det är inte konstigt att du missat.

 6. Fint! Jag skickar länkkärlek din väg!

 7. åh gud DU ÄR BÄST. ska blogga om dig och dessa bilder imorgon! om det inte är okej så hojta!

  • Tssss klart det är okej! Och fler bilder lär dyka upp!

 8. Helt sjukt,
  Klickade på en länk i en blog jag läser lite då och då, så hittarnjag dig IGEN!
  Första gången jag träffade på dig var genom Kristoffer Brander 🙂
  Världen är liten. Vad fina teckningar. Fina Anna har gift sig 🙂

  • Hahaha HEJ ELIN! Världen är väldigt liten, eller så är Kristofer nån sorts spindel i nätet haha!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...