Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 10, 2012 | Teckningar | 6 Kommentarer

Jag fortsätter med Josefin-teckningar. Vi får väl kalla henne min nya musa, haha!
Den här gången stannade jag vid en blyertsteckning. Sen har jag även börjat fundera på prints, i lite större format.
Vore det nått? Isåfall i begränsad upplaga och signerade såklart. Hiss eller diss?

6 Kommentarer

  1. Åh, shieeet vad fäääjn! Du blir verkligen bara mer och mer pricksäker. Vad roligt det är att se hur du utvecklas i ditt konstnärsskap. Fäen vad jag längtar efter kalendern! =)

  2. 50*70 eller rentav 70*100 = ja! Skulle köpa! Och för mig är faktiskt inte jätteviktigt om vi är få som har samma härliga motiv hemma.

  3. !! fiiin

  4. Ärkehiss på prints också!!!!

  5. ÅÅH VA FINT! Önskar att någon kunde måla en sån vacker bild av mig 🙁

  6. Gillar skarpt!! Tycker om när det är sparsmakat och luftigt och ändå lekfullt! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...