Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 13, 2012 | Teckningar | 7 Kommentarer

Såg ni programmet ”Jakten på det perfekta livet” igår?
Det var alltid lika strålande Hanna Hellquist som var hemma hos UnderbaraClara  och där bläddrade de minsann i min kalender! Inte illa!

Hanna förgyller min morgon varje dag i morgonpasset i P3. Så skönt att få sin dos med värmländska varje morgon, då slipper man längta hem så förvivlat.
Hon är som alla mina Karlstad-kompisar komprimerade i en person och det går ju inte att annat än älska henne!

Så varsågod Hanna, som en liten hyllning:

7 Kommentarer

  1. Åh, snygg! Jag tittade också igår, Hanna är verkligen underbar!

  2. Åååååh! Jag älskar Hanna!!! 😀

  3. Vilken fin teckning! Jag tycker både du, Hanna och Clara är väldigt fina.

  4. Ojoj, måste säga att jag blev verkligen inspirerad till att teckna lite när jag sett dina bilder! Kul i detta snöväder!

  5. Där tycker jag minsann att du fångade nåt visst i just den bilden!! Snyggt! 🙂
    Jag är också en utflyttad värmlänning, och jag förstår precis hur du menar med att man vill ha sin dos av Värmland varje dag. I nån form. Att följa din blogg är ett sätt att få lite Värmland för mig. 🙂

  6. Så galet, galet fin! Älskar Hanna och dina illustrationer!

  7. UNDERBAR!!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...