Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 17, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 6 Kommentarer

Dagens porträtt blir ett porträtt lite olikt de jag brukar göra, ingen färg, bara tunna skuggor med penna. På fröken Silversaga.

Jag har en ny plan för januari och den planen är att jag tar min dator och mina pennor med mig till Karlstad och sen jobbar jag därifrån en stund. Mamma behöver hjälp med att ta hand om pappa och då kan jag inte bara sitta här hemma och glo.
Han hade gjort detsamma för mig.

Egentligen kommer ingenting att ändras, jag bloggar, tecknar och gör allting som vanligt. Bara att jag sover i mitt gamla flickrum på nätterna och underhåller pappan på dagarna.

Såklart tar jag forfarande emot uppdrag och jobb, så ös på bara!

6 Kommentarer

  1. Fint av dig i svåra tider. <3

  2. Helt rätt att göra så när man orkar och har möjlighet. Du kommer inte att ångra ditt beslut! STYRKEKRAM!

    • Jag vill bara komplettera med att du inte får glömma bort att tänka på dig själv i allt det här! Du har ju själv gått igenom en mycket svår sak och behöver tid att läka. Men jag hoppas att ni alla kan finnas där för varandra och finna styrka hos varandra! Kram

  3. Fint gjort Anna! Och skönt att komma hemhem lite också! 🙂
    Kramar

  4. Du är en så sjukt stark kvinna! Din styrka inspirerar <3

  5. Kram!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...