Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 2, 2012 | Teckningar | 6 Kommentarer

Det finns en person jag allra helst tecknar av, för att han har små pliriga ögon och den allra bästa av mustascher, nämligen min pappa!
Nu är det dessutom snart fars dag, men eftersom jag i vanlig ordning inte har några pengar så får det här bli ett sätt att visa min uppskattning istället.
Fina, mjuka, stickiga lilla pappa. Det här är till dig!

 

6 Kommentarer

  1. Väldigt, väldigt fint porträtt. Tänk om man kunde måla som du..!

  2. Nu blir jag alldeles tårögd. Fin är han storebror och så vansinnigt lik pappa.

  3. Jättefin!

  4. Åh vad fint! Både teckningen och texten till. Den där teckningen är finare än allt annat som går att köpas för pengar.

  5. Wow, det här måste nog var en av de bästa du gjort!?

  6. Jag tycker det där är bättre än vilken köpt present som helst. Att få något som är egengjort, det finns inget bättre! Jättefint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...