Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 6, 2008 | Teckningar | 6 Kommentarer


En höstig teckning med vintagedarling som modell.

6 Kommentarer

 1. Du borde vara själaglad (tänkte på det förra inlägget ang om att ”ha allt”)
  Om jag skulle vara hälften så talangfull som du så skulle jag sitta o klappa mig på magen hela dagarna!

 2. Jättefin.

 3. DU ÄR JU GRYM!

 4. Hejsan!

  Jag har verkligen fastnat för dina bilder! Kikar in i din blogg lite då och då. Slängde precis upp en länk till din blogg i min! 🙂

  /Amanda Köhlmark

 5. Så himla fin!

 6. Hej! Ville bara säga att du är så himla bra, dina bilder är underbara och ger mej verkligen en stor lust att rota fram mina pennor och tuscher för att måla lite själv, det var så länge sedan sist. Det är sådana som du som inspirerar mig till att verkligen vilja satsa på konsten och studera vidare. Fina du, ha en bra kväll. :*

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...