Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 7, 2012 | Teckningar | 11 Kommentarer

Förrförra året (tror jag det va) gjorde jag ett vinterporträtt på Clara som såg ut såhär:

Nu tyckte jag att det var dags att göra ett nytt i samma stil, fast från i år, då blev resultatet såhär:

Min teckningsstil känner man nog fortfarande igen, den är sig lik även om jag förhoppningsvis har lärt mig en hel del på två år.
Men alltid roligt att gå tillbaka i arkivet och se hur man utvecklas!

11 Kommentarer

 1. Så fina!

 2. Vilka härligt vintriga/juliga illustrationer. Älskar sånt där stickat mönster på halsdukar och mössor, tröjor m.m.
  Jag vill dekorera hela mig och vårt hus med sånt, haha! 😉

  Vad använder du för penna när du målar det vita? Själv har jag en gelpenna men det blir inge bra… Tips?

  • Det där är en djungel, jag hittade mina pennor på skolan jag gick på förut. Det bästa är att gå till en RIKTIGT bra pennaffär och fråga!

 3. Åh härligt mysigt med snöporträtt! Suuuuperfint!

 4. åh, ljuvligt fint!

 5. Jättefina! Hade varit intressant som du skrev ett inlägg om hur din stil har utvecklats. Jämförde teckningar, skrev vad som var/är bra/”dåligt”.

  • Åh bra idé, det kan jag lägga upp i veckan!

 6. Så himla fint!
  Tack för vinterpeppen!!!

 7. Det är ju det som är charmen med dig Anna, att man ALLTID kan se att det är du som har gjort en bild. Även om du trixar till det hela lite så har du ditt signum. Spelar ingen roll om en bild är fyra år gammal eller från igår. Det är alltid du.

 8. Grymt som alltid men det är jättehäftigt hur mycket du utvecklats trots att jag alltid blir impad. Supervinterpepp=)

 9. You can definitely see your skills in the paintings you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. At all times follow your heart. ”In order to preserve your self-respect, it is sometimes necessary to lie and cheat.” by Robert Byrne.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...