Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 14, 2012 | Teckningar | 4 Kommentarer

Nu är jag tillbaka på kontoret, en smula vinglig och väldigt väldigt trött. Men här, och det är väl det viktigaste.
Tusen tack för ala era peppande kommentarer, det hjälper verkligen! Och allting blir säkert bra, det måste bli bra!

Det här är en teckning jag gjorde för ganska längesen, på temat ”fuck cancer” och det var en förfrågan från Annika och just den här bilden respresenterar livmoderhalscancer.
Tycker om den på nått vis.

Nej nu måste jag ta tag i den här veckan, jag som bara legat i sängen sen i söndags har en jäkla massa att göra!

4 Kommentarer

  1. Skönt att du är på fötterna igen, om än vingligt! Hoppas verkligen att allt hamnar på rätt plats igen. Det är inte roligt att må dåligt!

  2. Välkommen tillbaka =) Kämpa på!

  3. Snygg! Den där kunde du sälja till förmån för cancerfonden, bra reklam för dej och en viktig insats.

  4. Hoppas allt blir bra för dig och de dina Anna!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...