Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 16, 2012 | Teckningar | 11 Kommentarer

Jag har hittat en ny blogg (okej okej, jag har förstått att jag är ljusår efter alla andra) men jag är väldigt förtjust i Emelies tjusiga blogg Unvelo!
Sen att hon är rödhårig med gröna ögon gör ju att jag helt enkelt MÅSTE teckna henne!

 

11 Kommentarer

  1. vacker!

  2. Åh gud vad du är duktig! Önskar jag hade din talang 🙂

  3. Vilken ära! Du är så otroligt duktig! Detta gjorde verkligen min dag 😀 tacktacktack!

  4. Så himla likt och så HIMLA fin! Haha, jag är också typ sist på internet och hittade till henne jättenyss.

  5. riktigt snyggt! du är sjukt duktig ♥

  6. Jag tycker hon e lik julia Roberts 🙂 Superfint!

  7. Så himla likt och fint. Emelies blogg är superfin!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...