Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 20, 2012 | Teckningar | 7 Kommentarer

Det här är ett porträtt som man kanske snarare ska kalla ”inspirerat” av ursprungsfotot. Det är nämligen inte särskilt likt men jag gillar den ändå.

Det är et porträtt av ursnygga Monjofesino, som tyvärr uppdaterar alldeles för sällan men är så himla cool att jag genast vill lägga alla mina besparingar på peruker och göra om hela min garderob!

7 Kommentarer

  1. Wow. Gillar stilen – jättesnyggt! 🙂

  2. Hej!
    Tycker jätte mycket om din blogg! Jag illustrerar också väldigt mycket med promarkers. Jag antar att du precis som jag förbrukar dom rätt fort dom är ju inte superbilliga heller. Jag har precis hittat en site som säljer dom för 19 kr styck dom heter inframescrapbooking.se Tänkte att du kanske skulle tycka att det var ett bra tips:)

  3. ååå va fin!!! taaack vad glad jag blir. åå!!

  4. Hey very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds also…I am happy to find numerous useful info here in the post, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

  5. åh va grymma teckningar

  6. åh det hade varit fint att se bonjour vintage-madeleine avtecknad!

    • Jag har tecknat henne en gång för längesen! Men kanske är dags snart igen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...