Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 25, 2012 | Teckningar | 5 Kommentarer

Åh nu är äntligen julen över! Inte för att jag på något sätt haft en dålig jul, vi gjorde det så bra det gick och det var väldigt mysigt trots omständigheterna. Men ändå, jag tycker det är skönt att det är över så det kanske kan bli någon sorts vardag i allt det här.

Jag har tecknat lite och jag har ett otroligt sug efter att teckna men har inte riktigt tid att gå ifrån just nu. Men snart, snart ska jag börja teckna ännu mer.
Igår gjorde jag den här, från en bild på Emma. Numera hittar jag ofta inspiration på instagram (jag heter annaritar om ni vill följa mig där) och Emma är just en person som jag liksom bara ”sprungit på” och blivit inspirerad av (hon heter emmelita på instagram)

 Bilden är fotat med mobilen, orkade inte scanna in den så kvalitén är lite sisådär. Ramen gjorde jag av prickig tejp.

5 Kommentarer

  1. Snyggt!

  2. fint att du längtar efter något som du gör så mycket!

  3. Hej Anna! Du är så himla duktig, vilka färger använder du till huden?

  4. Så fort jag förlorar min inspiration så kikar jag in på din blogg och vips kommer allt tillbaka! Du är så himla, himla duktig och jag hoppas att 2013 blir ett bättre år för dig. Kram!

  5. så himla fint ju!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...