Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 29, 2013 | Teckningar | 20 Kommentarer

Här kommer dagens porträtt av den alldeles ypperliga bloggaren Keiko Lynn! Har ni inte sett den bloggen så måste ni göra det, såå himla tjusigt!

Det här porträttet jobbade jag lite extra med, tog mig tid och fixade alla små detaljer. Hoppas det syns att jag hade roligt när jag gjorde den.

keiko

20 Kommentarer

 1. Men fantastiska du! Du är ju helt makalös!

 2. Åh, vilket fantastiskt porträtt! Det syns verkligen att du jobbat lite extra med det! Älskar färgskalan också. Sååå fint. <3

 3. Men alltså Anna, oh my gaaawd!! Det här är helt magiskt bra!!

 4. Läcker!!

 5. Jättefin! Detaljerna runt ögonen var superbra!

 6. Åh vad fin!!! underbart!

 7. Wow, älskar den, det bruna och blåtonerna = <3 ! Asnajs!;)

 8. Otroligt fin!

 9. Åh, så himla vacker! Älskar skuggningen och de prickade högdagrarna! 🙂

 10. Du är helt otrolig. Önskar mig din talang. Kramar på dig <3

 11. Otroligt fin bild Anna 🙂

 12. Så vackert porträtt!!! Din talang är gränslös!

 13. Det syns. Riktigt grym!

 14. Fan vad fin! Helt otrolig!

 15. Du är verkligen helt fantastiskt duktig!

 16. Vad använder du dig av när du ritar? Otroligt fint!

 17. Läser ofta din blogg och älskar den och alla dina teckningar. Och Jag vill bara sända en kram till dig denna svåra dag. Ett citat från Kreativ insikt ” Själar säger aldrig farväl”

 18. Galet snygg och detaljrik. Nog min favorit av alla du gjort (hittills)

 19. Riktigt tjusig! ett plus för de blå tonerna. Är det med promarkers du ritar?

 20. Så himla fin! Måste bara säga att din ”header” också är så väldigt snygg och snajdig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...