Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 6, 2008 | Teckningar | 9 Kommentarer


Visar en riktig sommarbild idag. Känner mig helsnurrig idag. Alldeles för mycket att tänka på för mig som är van att mest tänka på tuschpennor.
Hoppas ni har det fint!

9 Kommentarer

 1. sjukt snyggt!

 2. Vina bilder du gjort på sistone, gillar speciellt dom i flashe färg. Har också beställt hem ett gäng av den sortens akryl färg. Fast jag lägger på lack efteråt för att ändå få yta på det.

 3. äsch, det är skönt med lite sommarfärger såhär på hösten! 🙂 finfint! 🙂

 4. Skitsnyggt som fan! 🙂 Puss

 5. Hejhej! Tänkte bara kolla, hennes hud, som är vit, ritar du där också eller låter du det bara vara pappret där? Förstår du vad jag menar? hehe.. (Du har förövrigt blivit min nya favvoblogg) kramar

 6. Tack tack alla! 🙂

  Sabine – ja jag lämnar det vita tomt. Ibland tecknar jag det också, men oftast inte

 7. UNDERBAR, älskar vinkeln

 8. Åh! Vilka finfina bilder du ritar! Så himla duktig. Det är
  så man skulle vilja sätta upp alla på sina väggar!

 9. fan vad fint du målar! lovely. jag heter med anna, haha.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...