Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 4, 2013 | Teckningar | 3 Kommentarer

Jag försökte teckna beställningar. Det gick inte.
Försökte läsa bloggar, det gick inte heller.
Då tog jag till ett beprövat knep, att teckna det jag vill.
Då gick det!

Här är Emily Dahl, som så ofta när inspirationen tryter:

emilydahl

3 Kommentarer

  1. Alltså, dina teckningar blir bara bättre och bättre, denna var hur fin som helst!

  2. Oj vilket fint porträtt! Senaste porträtten har sett lite annorlunda ut mot vad dom brukar göra tycker jag, fint med lite lila toner tycker jag! Bra jobbat och fortsätt som du gör för du är fantastisk!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...