Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 11, 2013 | Teckningar | 9 Kommentarer

Idag testade jag att teckna utan mina älskade svarta konturlinjer, då blev det såhär:

skanna0003

Jag har gjort en blyertsteckning tidigare av samma bild, då såg det ut lite mer såhär:

skanna0007

Bilden är på alltid lika tjusiga Josefin!

9 Kommentarer

 1. Wow, det blev ju supersnyggt!! Jag kan själv inte teckna utan svarta konturer, det känns inte färdigt utan, men det här ger mig en mer objektiv syn och jag ska kanske prova på det med.. Tack för inspirationen!

 2. Tycker du ritar fantastiskt fint, men dessa teckningar – Åååååååhh vad underbara!!! Mer sånt!!
  Sen en liten önskan oxå, men det vore kul att få se mer djurbilder (gärna i samma stil som dessa teckningar) på bloggen! Och jag vet att både ditt & mitt favoritdjur är kissekatter…=))

  Många varma häldningar // Sofie

 3. Supersnyggt! Känns ännu mer levande på någe vis 🙂

 4. Skitsnyggt Anna! Älskar detta porträttet! Och vad fint att få läsa sina svar och lära känna dig lite bättre. Du verkar ännu härligare ju mer jag får veta om dig. Stor kram till dig

 5. Å! Kanske är det dags att kill your darlings och skippa kantlinjerna lite nu och då? Tycker det var ursnyggt utan!

  Vet inte om jag fantiserat ihop det men frågade du inte om det fanns intresse av större tryck om du skulle trycka upp? Jag skulle väldigt gärna vilja ha något i 50*70!

 6. Väldigt tjusigt. Jag tycker om när teckningar inte är så ”färdiga”, utan lite mer öppna och vaga. Som de där tuschteckningarna du gjorde för ett tag sedan, de var spännande :). Tummen upp.

 7. Supersnyggt, verkligen!

 8. Det blev jättebra! Älskar håret =)

 9. Jajaja! Som jag har väntat på något utan dessa svarta konturer. Det ser så mycket mer målat och levande ut. Inte så hårt och illustrerat.
  Stort tack för att du fått mig att hitta tillbaka till ritandet efter långt uppehåll. 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...