Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 12, 2013 | Teckningar | 11 Kommentarer

annaileby

Det här med att teckna utan konturer var ju faktiskt himla roligt och nu när jag har fått lite nya pennor av min kompis Bysse, så är det lite extra roligt! De här har nämligen ”penselspets” så det blir lite mer schvung i bilderna. Tyvärr är de dyra som skam, då är det bra att ha en kompis med pennkontakter!

Jag har skrivit om de här pennorna förut, copic ciao heter dom.

 

Att inte längre ha sina trygga konturer gör det hela lite trixigare och därför väldigt kul som omväxling. Man kan ju variera sig lite och göra lite både och.
Nu ska jag hugga tänderna i ett stort och VÄLDIGT roligt jobb! Mer om det senare!

 

11 Kommentarer

 1. Älskar’t!

 2. Hej!
  Nu kan jag inte låta bli längre, nu måste jag bara kommentera!
  Älskar denna typ av bilder!
  Helt fantastiska!
  Mer verklighetstroget!
  Jag bara älskar de.

 3. Jättefiin! 🙂 Du är bäst på att teckna helt klart! 🙂

 4. Åh så fin den målningen är!

 5. Like it a LOT!!!! Verkligen härlig bild. Mer levande än de med konturer tycker jag. Go girl!

 6. Hej!

  Jag har precis börjat följa din blog för du gör verkligen häftiga grejer 🙂
  Du har en väldigt snygg stil på dina bilder. Jag gillar dina vita detaljer, det är lite speciellt. Ögonfransarna känns nästan som is.

  När du gör dom vita detaljerna, använder du någon form av vit penna, gel-penna eller liknande? Eller lämnar du bara pappret synligt?

  • Tack och välkommen hit!
   Jag använder en vit penna!

 7. Vilken bild! Är du säker på att du fortfarande inte tecknar barn?

  • Det händer att jag gör undantag 😉

   • Jag kontakter dig närmare påsk så får vi se om du kan göra ett undantag för mina godingar. Isåfall får det bli en present till pappan.

    //Åsa

 8. Mycket vacker färgskala! Den här vita pennan, vad kallas den och var får man tag på en sådan? Är det täckpenna eller ”vit tusch” eller vad? Jag har inte riktigt koll på terminologin med de här nya pennorna. ”På min tid ritade vi med kolbitar på näver…” Nå nej, riktigt så gammal är jag inte! 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...