Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 25, 2013 | Teckningar | 12 Kommentarer

Om tre veckor ungefär är det vårdagjämning, hör på det ordet va! Snart snart är dte vår och slut med dubbla strumpbyxor och stelfrusna öron!
Den här våren har aldrig varit mer efterlängtad! Min höst och vinter har varit bäcksvart och bedrvlig och jag vill bara att det ska ändra årstid så att den här vintern aldrig mer kommer tillbaka, att vi kan strycka ett tjockt svart streck över den och glömma bort hur himla hemskt allt var!
Vinterjävel!
Nog gnällt om det, det här är dagens portätt, på Sandra! Det här med att teckna bloggerskor är ju lite av min grej och jag vill gärna inbilla mig att jag var i stratgroparna med det för en massa år sen. Nu är det ju mer än vanligt och jag undrar, tycker ni fortfarande om bloggporträtt eller kan det lika gärna vara vem som helst? Eller kanske hellre att det är en okänd?
Vad tycker ni?
Att det blivit så många bloggtjejer genom åren har helt enkelt berott på att jag läser en hel hög med bloggar och får väldigt mycket inspiration därifrån.

sandrarandig

12 Kommentarer

 1. Jag tycker fortfarande om dem! Men det är alltid roligt att se porträtt, oavsett om det är någon man känner igen eller inte. Gillar speciellt dina porträtt med djur ”inbakade”, de är härliga.

 2. Jag tycker alltid det är roligt att se dina bilder men det är fantastiskt roligt att se förlagan. Inte så mycket för att ”bedöma” likhet men mer att se alla söta och roliga detaljer du lägger till för att få din stil på det.
  Och ja, bloggerskor är fortfarande roliga!

  KRAM

  • Precis, jag klickar alltid för att kika på förlagan!

 3. Dina bloggporträtt är nog det jag tycker allra bäst om! Kanske även för att jag är relativt ny in här på din blogg, men också för att jag alltid brukar tänka att kanske är det jag som blir avporträtterad en dag! Men i allmänhet så är alla dina bilder tjusiga, och jag säger som ovanstående kommentatör, detaljerna som du lägger till är ju nästan det bästa av allt! Heja på!

  • Nedanstående kommentatör skall det ju vara såklart. Logistiken är inte alltid som man tror!

 4. Du har ofta härliga bilder och du inspirerar mig till att rita. Men om det är en bloggerska eller inte, spelar ingen roll. Jag tycker det nog är roligast när du ritar bilder på dem i din egen närhet. Din pappa eller man tex 🙂

 5. Gillar dina porträtt och dina bakgrunder och att det känns som att du går lös på varje centimeter av pappret. 🙂 Om det är bloggerskor eller inte kvittar lika för mig.

  Skulle gärna se dig måla lite fler killar/män också. Jag tycker själv att det är
  1:svårare
  2:tråkigare eftersom man inte får måla massa varierande frisyrer.
  Men jag tänker att du är ju duktig på det och kanske kan inspirera mig att måla fler killar.

  • Åh män är svårt, men absolut! Ska försöka knåpa ihop en man under dagen!

 6. Håller med Fridan den första, fler män hade varit ganska så kul (vem tycker inte om att kolla på män liksom?).

  Men annars så spelar det nästan ingen roll vad du ritar, alltid lika kul att se 🙂

  • Fridan före mig*

 7. Jag tycker det är roligt oavsett person att se dina verk. Men som någon skrev här innan är det kul att se bild på personen ibland (alltså privata personer, bloggerskorna vet vi ju hur de ser ut) – för att se hur du tolkat personen. Inte för o jämföra 🙂 Sen skulle jag gärna se porträtt på andra kända svenskar eller ”braiga” personer också. Du gjorde ju en så fin teckning av Jason till radiohjälpen t.ex! Kram!

 8. För min del spelar det inte så stor roll, jag gillar att kolla in dina teckningar helt enkelt. Brukar sällan kolla om du länkar till någon förlaga eller så. Du hittar inspiration där du vill och så tar jag del av resultatet 🙂 Men jo en sak, jag tycker att det är kul när du gör helkroppsbilder, roligt med olika klädstilar och så du vet. Ta hand om dig och ha en fin helg!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...