Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 27, 2013 | Teckningar | 3 Kommentarer

Idag tecknade jag en helkropp som omväxling, på alltid lika stilsäkra Jane från bloggen Sea of Shoes!

seaofshoes

3 Kommentarer

  1. Hej Anna!
    Jag höll på att kolla runt på Emils instagram och ramlade över en liten bild som jag tror är på din pappa. Nu kan jag ju ha tok fel men på bilden stod det Persson, vart kommer Ileby ifrån då? 🙂

  2. Hördu, Anna, jag såg på instagram att du hade sytt den snyggaste blommiga kjolen. Du kan ju sånt efter dina olika utbildningar, men för oss som inte kan det: Skulle du inte kunna lägga ut lite mönster och instruktioner på bloggen?

  3. Jag har äntligen lagt upp en time-lapse video på när jag ritar porträtt med promarkers. Det var du och Bokkei som fick mig att testa promarkers. Man tackar.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...