Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 18, 2013 | Teckningar | 2 Kommentarer

Det var evigheter sen jag visade några teckningar här på bloggen, så nu är det hög tid!
Här kommer en jag tecknade imorse. Har fått dille på helkropp just nu och det är det enda jag tecknar för tillfället.

klänning

2 Kommentarer

  1. Fin! Gillar färgerna! 🙂

  2. Helskön bild! Och vet du, om du vill ha lite inspiration till helkroppstecknande (som om du behöver hjälp med inspirationen… knappast men ändå), så ritade jag i morse en egen version av harlem shake. Testa du också! Dans är ju aldrig fel liksom.

    http://mollysgrove.blogspot.se/2013/03/strangnas-shake.html

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...