Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 22, 2013 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag hade kunnat skriva en hel roman om hur fantastisk jag tycker Karin och hennes Konstgrepp är!
Tänkvärt, roligt, påhittigt och så himla himla bra!
Tack Karin, för att du förgyller bloggvärlden och är du, precis rakt igenom! HEJA!

karin

2 Kommentarer

  1. Hahaha. Åh, vad himla bra du! Och Karin också så klart! Men vilken underbar teckning!

  2. Haha! ÅH! Den här bilden är bara så bra! Och så himla Karin! Så som jag tolkat henne i alla fall. Fantastiska Karin och fantastiska du, Anna! (Och apropå ditt inlägg ovan: du skulle bara våga ge upp din dröm! Du är på tok för bra för att sluta, jag tror på dig!).

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...