Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 12, 2008 | Teckningar | 7 Kommentarer


Ännu en bild på superfina Evelina. Det är svårt att misslyckas med så fin modell.

7 Kommentarer

 1. fintfint! som vanligt! älskar att det är samma färg på ögonen som på jackan.(du fick by the way beröm här idag då jag hade familjen på besök. porträttet du gjorde av mig står ju här i ateljén och pappa diggade det! 🙂
  jag vill komma till värnamo och hälsa på.
  annars kan väl du ta ditt pick och pack och komma hit en sväng.. 🙂 och lära mig göra porträtt, jag SUGER.
  kram!

 2. Du är så gullig, och jag blir verkligen så jäkla glad varje gång en bild på mig eller Emmeli dyker upp här. Det är en riktig komplimang 🙂 Du är grym som alltid.

  Om du får för dig att måla mig igen (vilket jag hoppas) så får du mer än gärna länka till min blogg förresten!

  Massor av kramar

 3. Åh vad fin, du är grym! Jag gillar färgerna.

 4. Du är ju jätteduktig!

 5. var ju tvungen att kika in här. vill ju nte stå över axeln..
  Min kille undrade när jag skulle komma hem med sådana här fina målningar från kursen. asgarv.. 🙂
  ha så kul på jobbkvällen.. jag håller ställningarna eller nåt//Sofie

 6. fint 🙂 måste bara fråga hur du färglägger dina bilder? gör du det i datan?

 7. Å så fint! Nu längtar jag efter att få se mera.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...