Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 26, 2013 | Teckningar | 3 Kommentarer

angelica

Idag har jag ägnat hela förmiddagen åt att teckna det här porträttet på Angelica Blick! Ni vet ju att jag är svag för att teckna kaffedrickande kvinnor av nån anledning och att det blev just Angelica är ju inte heller så ovanligt.

Imorgon kommer min mamma hit och ska stanna ända till söndag! Så himla mysigt, hoppas det blir lika fint väder som idag, så vi kan bunkra upp med filtar och dricka kaffet utomhus!

 

3 Kommentarer

  1. Du är så jäääkla grym! Jag blir imponerad av varenda grej du gör, och jag älskar att du är så härligt pysslig och go. Du kommer bli en sån underbar mamma, med ditt hjärta och sinne för kreativitet. Fantastisk är du Anna!

  2. Vilket fint porträtt! Du är fantastiskt duktig!

  3. Du är verkligen helt fantastiskt duktig! Wow. En sann talang! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...