Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 4, 2013 | Teckningar | 8 Kommentarer

Jag fick en fråga i bloggen för några veckor sen om jag inte kunde teckna en man som omväxling och visst kan jag det!
Det är lite klurigt att teckna män, det är lätt att de får lite kvinnliga drag så jag tecknar de gärna lite ”råare”, inte lika fint utsuddade skuggor och sådär.
Den här gången blev det Andreas Wijk, om jag var tio år yngre hade jag haft en sån himla crush på honom! Men jag antar att man får inse sina begränsningar (och det faktum att jag är lyckligt gift)

andreas

8 Kommentarer

  1. Riktigt snygg!

  2. Näääeeejjj Wiik är en ströpp. Men snygg bild blev det ju. Men han är inte värd nån crush. Särskilt inte din. Tur att du är lyckligt gift. Hehe. Pöss

    • Hahaha! Erika då!

  3. Är det inte tur att han är så vansinnigt lik din man då?

    • Haha det skulle jag nog inte vilja påstå att han är!

  4. Verkligen jättesnyggt, som alltid! Men är det inte lite mer likt Cimon Lundgren (eller vad han nu heter i efternamn?!)? Men som sagt, mycket snyggt! Mer män som vi kan få gotta oss över!

  5. Åh vad duktig du är, bliv jättelikt Andreas ju. Grymt!

  6. Åhh!!! Jättefin bild du ritade ju! Sett att han lagt upp den på sin blogg? 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...