Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 12, 2013 | Teckningar | 3 Kommentarer

Det här är ett tidsinställt inlägg, för just nu sitter jag på tåget till Malmö med min stiliga man!
Gjorde det här självporträttet tidigare idag, med monster/vimpel tänder!

Har även ett till inlägg som kommer dyka upp under helgen, annars ses vi på måndag igen, men massor av Köpenhamnsbilder!

skanna0005

3 Kommentarer

  1. Fint se dig göra dig själv rättvisa! Beautiful you! Ha´t skönt o njut av stunden!

  2. Är tyvärr dålig på att kommentera, men denna gången bara måååste jag! Så fint porträtt på en jättefin tjej!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...