Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 16, 2013 | Teckningar | 9 Kommentarer

Till Pappa.

pappasvartvit

Those words, they never go away
They live on, even when we’re gone

9 Kommentarer

 1. Oj, oj vad glad jag blev när jag hitta din blogg på en av mina favoritbloggar: Karins konstgrepp.
  Själv skall jag på en 2 veckors akvarellkurs och vad passar väl bättre än att hänga på din blogg och bli inspirerad.
  Tack.
  Linnéa

 2. Fint <3

  • Tillägg: Min pappa dog för 3,5 månad sedan. Jag hade också vela ha ett evigt minne av honom i tecknad/målad form.

 3. Det här var bland det vackraste du gjort.

 4. Så fint.

 5. Åh vad fin. Tänker på natten och stjärnhimlen.

 6. Åh vad fin! Eller, vacker är ett ord som passar bättre.

 7. Hej, väldigt fin bild på din pappa, ville samtidigt bara berätta att vi finns… Hoppas du hade en bra helg i Malmö

 8. Otroligt vacker bild.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...