Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 19, 2013 | Teckningar | 4 Kommentarer

I det stora paketet med nya målargrejer låg bland annat ett A3 block.
Så idag började jag på en teckning där jag jobbar med hela pappret, inte bara porträttet utan med bakgrund och allt. Tidskrävande och roligt!
Såhär blev resultatet!

IMG_1631

Fotade även under resans gång och visade på instagram där jag fick kommentarer om att lämna den så, det borde jag kanske gjort nu när jag ser det färdiga resultatet, men jag vet inte. Vissa partier lämnade jag  ”ofärdiga” och tycker det blev en väldigt fin kontrast.
Roligt va det iallafall, att teckna såhär stort och med mycket detaljer. Har redan en ny på gång.

bild

Ska vara med på en utställning i sommar och tänkte att man kanske kunde ha med teckningar. Brukar inte så ofta visa just teckningarna på utställningar så det kanske vore något nytt. Vad tror ni om det?

4 Kommentarer

  1. Tycker slutresultatet blev helt magiskt!

  2. Nähä, du skulle inte alls lämnat den (mer än nu alltså) för den är underbar och tröjan superfin!

  3. Jag tycker helt klart JA; visa dina teckningar!
    Teckningar behöver mer credd i konstvärlden. 🙂

  4. Jag kan nästan inte gå ner till mindre än A3, men med pennor går det åt en del färg ja… Brukar iofs mest jobba med akvarell men jag får inte plats på A4, då målar jag bara utanför! 😀 Som att bilden blir lika stor fast bara det i mitten kom med.. Knas.
    Är väl för yvig kan jag tänka.

    Men den blev ju jättefin! <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...