Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 24, 2013 | Teckningar | 14 Kommentarer

Jag tog en välbehövlig paus några dagar och bara va hemma med min man som va sjuk. Så vi låg i varsin soffa och glodde på tv och lät bli att duscha. Så himla skönt. Men behöver sådana dagar också.

Men nu är jag tillbaka på kontoret och jag har hunnit sakna pennorna ska jag erkänna. Det går ungefär en och en halv dag, sen längtar jag efter dom.
Den här bilden gjorde jag i freags innan jag gick hem, även den i A3!
Tänker mig att den hade varit snygg som tavla, stor, typ 50×70 cm, vad tror ni om det?
Skulle ni vara intresserade av tryck i större storlek, signerade och numrerade? I typ den här stilen.

saft

14 Kommentarer

 1. Absolut, men inte för dyra.

 2. Wow, gaaalet coolt!

 3. Jaa, abslout:) Som fattiglapp beror det ju lite på priset såklart, men tycker de är så galet snygga!! Heja duktiga dig!

 4. Wow Anna! Vad fantastiskt du får till ljuset, glasen, det flytande innehållet! Och skålarna! Ja, hela bilden är super!

 5. Ja! De är underbara! 🙂

 6. Ja!

 7. Lekkert! Blir kjempebra i stort format.

 8. Vilken fin målning. Tycker om att det ser ut som ett barns perspektiv, som kikar upp på bordet. 🙂

 9. Ja! Och vad taskigt av folk att gnälla på priset innan du ens har satt något. Sätt det de är värda. Vem som helst fattar väl att man måste betala för det jobb konstnären utför.

  • Absolut ska Anna sätta det pris de ska ha, beroende på hur lång tid det tagit att göra dem osv. Jag menade absolut inte så med min kommentar, hoppas Anna inte tog det så… Menade bara att jag inte vet om just jag kommer ha råd, för jag förväntar mig att de kommer att kosta en BRA slant – för de är verkligen värda det!!
   Men Annas fråga var om man skulle vara intresserad av att köpa och ja, så länge min plånbok tycker det är okej. Jag önskar det, men tror det som sagt inte, eftersom de är så galet snygga och det ligger massa arbete bakom. Och ärligt talat vet jag faktiskt inte om jag vill att hon lägger prisnivån vid den summa jag skulle ha råd med, tror jag skulle tycka att hon tar underpris i så fall… Men det är ju hennes beslut:) Galet snyggt och urduktigt gjort är det i vilket fall!

   • Ingen fara, tog inte illa upp. Jag förstår att det kan vara så och mina original är ganska dyra. Men just därför jag tänkte man kanske kunde göra tryck, som kanske hamnar runt 300-500 kr ungefär

    • Skönt att du förstod hur jag menade:) Och landar priset där någonstans så är jag definitivt spekulant, trodde de skulle landat på det dubbla! För det skulle de faktiskt kunna vara värda.
     Ser med spänning fram emot vad det blir för motiv som dyker upp som print:)

 10. Alltså, kanelbullen! Ser så himla verklig ut! Snyggt.

 11. Skulle absolut vara intresserad av ett ex.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...