Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 13, 2013 | Teckningar | 5 Kommentarer

Som vanligt när jag blir oinspirerad, så vänder jag mig till min största inspirationskälla, Karkki!
Den här gången blev det såhär:

äppelkarkki

Äppelbakgrunden är ett papper från Panduro.

5 Kommentarer

  1. Oj vilken fin!!! Har precis hittat hit. Ska ta mig en runda till 🙂

    Hälsningar Malin

  2. Detta kanske låter knasigt men varje gång jag ser att du får fler följare på facebook och när jag nu såg att du hade en till annonsör blir jag glad! Mera uppmärksamhet och pengar åt Ileby!

  3. Bara jag som tänker på Fem myror är fler än fyra elefanter?

  4. Men har du målat direkt på mönsterpappret?

    • Nej jag la ihop dom i datorn!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...