Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 13, 2008 | Teckningar | 11 Kommentarer

11 Kommentarer

 1. åå vad fint! vem är detta då?

 2. Galet galet gaaalet fin!!

 3. Underbart….! 🙂

 4. Vad grym du är på att rita! Såg din kommentar på Santinos blogg, han är asgrym! Hörde han någonsin av sig? 😛

 5. galet snyggt, som alltid

 6. Jag har typ tittat igenom alla dina bilder. Jag är så sjukt imponerad!!!

 7. verkligen hur fint som helst!

 8. Vilken blick!

 9. you are soooo good,I really admire your eye for colour and light-amazing-but, for the sake of constructive criticism..in this one the hand is way too big in proportion to the facexx

 10. Finfin!

 11. *suckar* Nu kommer jag helt ta slut på komplimanger…
  den här är om möjligt ännu lite mer fantastisk än den sista jag dregglade över. Vilken känsla du lyckats fånga!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...