Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jun 26, 2013 | Teckningar | 4 Kommentarer

Det var evigheter sen jag la ut dagens porträtt men jag har helt enkelt inte hunnit rita något bara för bloggen på hur länge som helst.
Men nu tog jag mig tid och då blev resultatet såhär.

Just nu är jag inne i någon ensamvargs fas. Jag är ioförsig alltid en ensamvarg men nu är det ännu mer än vanligt.
Vill bara vara ifred.
Inte flänga runt på en massa grejer hela tiden, känns som folk dragit i mig åt olika håll hela tiden.
Kanske behöver jag semester?
Jag planerar att flytta ut mitt stora staffli på gräsmattan, ta med mig oljefärgerna ut och bara måla på min semester. Så himla skönt och så bra sak att få längta till.

Jag älskar den känslan, när man vaknar på morgonen och får ligga kvar precis så länge man vill, sen gå upp och koka massvis med kaffe och ta med sig upp i ateljén och sen bara måla måla måla!
Önskar jag hade en jättestor ateljé där pågående projekt kunde stå längs väggarna i väntan på inspiration, där färgerna kunde ligga framme och golvet vara färgstänkt.
Det ligger visserligen framme nu med, i ett enda kaos (jag försöker försvara det som kreativt kaos) men jag önskar jag hade mer plats.

kepsjpg

4 Kommentarer

  1. Åh vad härligt det låter! Önskar jag kunde måla! Men dricka kaffe kan jag , så får väl ägna mig åt det på min semester istället.

  2. Du är ju bara för grym! Oh, vad duktig du är! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...