Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 6, 2013 | Teckningar | 7 Kommentarer

Jag har tecknat igen, för första gången på nästan fem veckor! (med lite fusk) och jag känner mig helt ringrostig!
Som ni vet så är Matilda min svägerska och det här är hennes lillasyster, väldigt lätt att bli inspirerad när man ser bilder på henne!
Så, här är dagens porträtt, på Linnéa!

linnea

7 Kommentarer

 1. Nydelig!

 2. Gudars vad du kan!
  Hur som haver, kul att ha dig tillbaka!

 3. Ååå, vill se men det fungerar inte! Varken den här eller en tidigare teckning går att se. Har testat två olika datorer och en telefon. Undrar varför?

  • Hmmm konstigt, kanske för att bilderna är tiff, eller så är de för stora….hmmm

 4. Har oxå haft problem med din sida. I bland står det bara och laddar och bilderna kommer aldrig fram…
  Vill oxå säga att jag tycker du är grym!

 5. Hej Anna! Bilden syns inte på bloggen men en liten ikon kommer istället som man kan klicka på. Den medför dock att bilden laddas ner och jag sedan kan öppna filen. Det kanske inte är idealiskt för dig, jag tänker att du kanske inte vill att alla ska få filen nedladdad? Bara n liten heads up! 🙂 allt gott! Smulfrun

  • Nu har jag mailat hon som håller koll på min sida så hon kollar på det! Men ser ni några bilder?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...