Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 13, 2013 | Teckningar | 13 Kommentarer

Flera av er har skrivit att ni har problem att se bilderna i bloggen, är det alla bilder eller bara några av de senare teckningarna? Jag har mailat min webtjej som kollar på det så hoppas jag det snart är löst. Några av de senare teckningarna har varit väldigt stora, kanske är det det, eller att de varit i TIFF-format? Ja jag vet inte, hoppas att det snart är fixat iallafall!

Här är dagens porträtt, hoppas ni kan se den!
Den här gjorde jag helt enkelt för att jag själv ville, för att jag vill kolla vad mina neopiko markers verkligen går för. Måste ändå säga att jag tycker de var väldigt roliga att teckna med, på pappret som var avsett för just dessa pennor (lite mer som akvarellblock med struktur)
Hoppas ni gillar den, det gör jag!

porträtt

13 Kommentarer

 1. Snyggt!
  Jag har haft problem att se dina teckningar, men iaf de två senaste har jag kunnat se!

 2. Åh va fint! Härligt att du är tillbaka 🙂

 3. Gillar den! Speciellt håret med alla dess nyanser.

  Jag hade problem att se bilderna efter att du laddade upp alla semesterbilder i flera inlägg efter varandra. Spontant känns det som att datorn inte orkar ladda hem dem bara. Hoppas att ni får ordning på det! 🙂

 4. Hej Anna!
  Jag har ibland problem med att se bilderna! Just nu kan jag inte se Dagens porträtt från 6/8, och inte den nedersta bilden i _Pill_ inlägget. Kör Firefox i Windows 7.
  Hoppas det hjälper, vill ju gärna kunna se dina asgrymma bilder! 🙂

 5. Oftast är det dina porträtt man inte kan se men även en del bilder från Gotland gick inte att se. Dessutom tar din blogg oerhört lång tid att ladda, kanske för att bilderna är för stora?

 6. Riktigt snygg Anna!

 7. Den syns! Nice! Även den tidigare tecknibgen med rödhårig tjej synd 🙂

 8. Superfin!

 9. Ett tips! Lägg inte ut högupplösta bilder, det gör det väldigt enkelt för folk att lägga i skrivaren och skriva ut på tjockare papper och rama in hemma eller ge bort. Synd på så vackra bilder att ge snålisar möjligheten att stjäla dem. 🙂

  • Jag vill inte lägga upp lågupplösta bilder i en blogg som ändå handlar om teckningarna. Om snåljåpar vill skriva ut dom så är det upp till dom, men de vet ju ändå alltid att de inte ger bort ett original. Tråkigt om folk gör det men ännu tråkigare att gå in på en blogg med dåliga bilder!

 10. Älskar håret!

 11. Hej! Jag har för mig att jag lärt mig att 72 dpi ska räcka för att visa bra webbilder, medan det vid utskrift krävs uppemot 3-400. Men jag kan minnas fel! Du får nog experimentera lite.

  Ha en fin dag, kul att du är ”tillbaka” ;)!

 12. Har följt dig i många år och av alla dina teckningar är detta den jag gillar mest !

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...