Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 15, 2013 | Teckningar | 1 kommentar

Jag lovade ju ett inlägg med en ny teckning och här kommer det!
Jag gick in på Isabelle´s blogg och blev superinspirerad (som alltid) så hon fick stå modell för dagens porträtt!

Funderar på att köpa mig ett paket kräftor och äta upp ikväll….Emil tittar alltid med avsmak på mig när jag smäller i mig ett paket kräftor med kräftsmör rinnande längs armarna. Förstår inte varför han kollar på mig så?

isabelleliten

1 kommentar

  1. hur fin och lik som helst ju. älskar även den föregående kräftisen!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...