Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 20, 2013 | Tankar och Vardag, Teckningar | 7 Kommentarer

Åh jag har längtat hela helgen efter att sitta ner och teckna, så nu tog jag mig friheten att bara teckna det jag ville, nämligen alltid lika inspirerande fröken Emily Dahl.

emilyröd
Jag har dessutom unnat mig ett låååångt frisöbersök, med färgning och klipp, som var mer än välbehövligt, så nu ser jag ut såhär, redo för hösten!

lugg

7 Kommentarer

  1. Nydelige bilder! Både tegningen og fotoer!

  2. Gud va fint det blev! 🙂

  3. Så fint, både porträttet och håret:) Såg en illustration gjord av dig i en tidning häromdagen. Kändes fint!:)

  4. Snyggt! Och snygg färg!

  5. Hårfärgen lyfter verkligen fram dina ögon, succé!

  6. Himla fin hårfärg till dina ögon…skitsnyggt blev det.
    Känner igen mej i det där med körkortet… 😉

  7. Tack som alltid, du talangfulla mänska. Kan du inte komma till Stockholm snart så en får bjuda på tacköl? Puss!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...