Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 28, 2013 | Tankar och Vardag, Teckningar | 4 Kommentarer

Jag har redan visat den här teckningen på instagram och inser nu att det är mycket roligare att visa den på bloggen först, så nu blir det ändring på det. Jag började ju med ett liknande porträtt fast i akvarell, men insåg som så många gånger förut att akvarell inte är min grej, det tar alldeles för långt tid, jag vill bli färdig NU! Så jag gick tillbaka till pennorna. Bilden föreställer Sandra som ni säkert ser.

sandraliten

Tack förresten för all pepp om körkortet, det var en massa kloka ord ni skrev som fick det att kännas väldigt mycket lättare! Tack!
Idag har jag betalat in hela baletten för körkortet OCH uppkörning och teoriprov! Känns helt sjukt att det redan är bokat innan de ens vet om jag kan köra bil eller inte (vilket jag kan, fast lite skakigt)
Igår var jag och Emil ute och övningskörde och då lossnade allt, dragläge, smygkörning, start i backe och alla växlarna föll på plats! Så skönt, äntligen! Kärringstopp har nämligen tidigare varit lite av min specialité men igår så fattade jag äntligen grejen!
Nu jädrar, snart sitter jag förhoppningsvis där med körkortet i handen, jäklar vad jag ska fira då!

4 Kommentarer

  1. Det kommer gå jättebra! Jag tog inte heller körkort förrän jag flyttade ut på landet. Gick en intensivkurs och klarade det med några extra körlektioner och då hade jag ALDRIG kört förut,så jag var verkligen supernybörjare. Tänk på att bilar har lite olika draglägen som det gäller att hitta (så du inte får panik om du kärringstoppar med körskolebilen).

  2. Heja dig Anna!

  3. Älskar porträtt på folk som ser lite sura ut, det blir så himla roligt och fint.

  4. Du kommer fixa det galant! 🙂 Och heter inte kärringstopp utan motorstopp, både karlar och kvinnor kan ha svårt med dragläget 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...