Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 6, 2013 | Teckningar | 3 Kommentarer

Idag har jag tecknat Stina, från bloggen Stinastil. Om ni inte har läst den så gör det!
Har haft den på min blogglista tidigare men när jag bytte dator så försvann den, men häromdagen satt jag och läste igenom flera år tillbaka! Väldigt beroendeframkallande och fin blogg.

stinastil

3 Kommentarer

  1. Men… här sitter jag och blir alldeles rörd! Har länge beundrat din blogg och dina fina bilder så jag fick mig en rejäl chock när jag tittar in här och ser mig själv. Tack snälla för dina fina ord och ditt otroligt vackra porträtt! Detta gjorde mig glad ända in i hjärteroten <3

  2. Åh vad fint!! Så kul att se henne avtecknad av dig! Hon kommer bli jätteglad! Kram

  3. Min vackra syster! Vad fint du har fångat henne Anna!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Anna ritar « StinaStil - [...] ni inte varit inne på hennes blogg och kollat in henne och hennes olika porträtt så gör det HÄR.…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...