Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 11, 2013 | Teckningar | 2 Kommentarer

Förlåt för sämst kvalité på bilderna, men fotade med mobilkameran då jag inte hade tid att scanna in dom just nu (skyller på körkortspluggande)

Dagens porträtt är iallafall fröken Silversaga, som så många gånger förut.
Idag får ni dessutom se med och utan färg.

silversaga2 silversaga1

 

2 Kommentarer

  1. Spännande porträtt med lite mystik över sig. Påminner i ögonen om Greta Garbo- den mystiska. Du är otroligt duktig på att rita 🙂

  2. Du är så otroligt duktig! Och som jag blir inspirerad av dig, jag satte mig till och med och tecknade (för första gången på mååånga månader) ett porträtt efter den dagliga titten hos dig. Kram på dig, underbara Anna.
    Sen ville jag smyga in en liten liten önskning om ett inlägg om Fröken och småskruttarna. Hur går det med de små liven? 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...