Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 14, 2013 | Teckningar | 1 kommentar

rabarber

Jag har alltid sagt att jag helst inte tecknar barn, men jag behöver en ny utmaning så numera har jag bestämt mig för att tacka ja även till barnporträtt (fast förbehåller mig alltid rätten att tacka nej om det inte känns bra)
Idag tecknade jag det här porträttet, på oemotståndligt söta Tuva, som är dotter till eminenta bloggerskan Madeleine!
Nästan som någonting hämtat ur Majas Alfabet (min favorit!)

Återigen, tusen tack för alla kommentarer om bebisen och körkortet, som fortfarande strömmar in! Ni är ju för bra!
Idag var första gången jag kunde vakna och kolla ut och se att det var regnigt, men ändå inte behöva klä mig för att cykla! Åh lyckan med att få köra bil tilljobbet nu när det börjar bli kallt, oslagbart!
Idag ska jag teckna precis hela dagen. Eter en helg med total ommöblering av huset så är jag fullproppad med teckningsinspiration!
Vi flyttade min ateljé från övervåningen ner till gästrummet och min ateljé ska numera bli barnrum. Fast än så länge står bara en blöjhink och en massa brioleksaker där inne, i väntan på lite mer ork.

Nu, teckna!

1 kommentar

  1. Så himla fint porträtt tycker vi! Tuva säger: bebisplutt! Och jag säger: tack så himla mycket!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...