Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 15, 2013 | Teckningar | 3 Kommentarer

Tack för peppande kommentarer angående sakerna jag är rädd för. Det där var ju som sagt bara listan över saker som skrämmer mig, sakerna jag ser fram emot är en annan lista och som tur är så är den betydligt längre!
Igår tecknade jag Clara, det var alldeles för längesen sist. Hon var faktiskt den första bloggaren jag tecknade för flera år sen.
Det var innan jag träffat henne och innan hon kom att spela en stor roll i mitt liv, trots att hon bor så långt bort.
Hon var faktiskt en av de första jag berättade om graviditeten för. Först Emil, sen mamma och sen Clara!
Hon är den som förstått bäst hur det känns att förlora en förälder, hon som stöttat och peppat när det gått trögt och hållt tummarna när stickan visat plus.
För det är jag henne evigt tacksam!
Så här kommer ett porträtt, på alldeles underbara Clara!

clara

3 Kommentarer

  1. Supertjusigt! Du är så duktig!

  2. Hej Anna!
    Jag undrar vilka nyanser på pennor du använder till hudfärg.. alltså vad de heter. Förstår att du använder många olika, men ändå. Just nu äger jag själv bara ivory, blush och pink pastel. Känns som att jag behöver något annat.. (nybörjare på ProMarkers)

    Och så undrar jag om du använder en blenderpenna?
    Och vad du använder till glans, i hår osv?

  3. Jag måste bara få säga att jag älskar din tecknarstil! Alla element är så snygga ihop och jag fattar inte hur du gör det 😉 (avundsjuk). Och sen att du har världens tjusigaste blogg på det. Keep up the good work, och grattis till både dig och Emil till parveln i magen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...