Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 18, 2013 | Teckningar | 6 Kommentarer

Jag har fått ett uppdrag att teckna fyra olika julkort. Detta var ett av mina förslag som tyvärr inte blev godkänt (de tyckte hon var för sensuell, jag tycker mer hon ser Mucha-inspirerad ut) jaja tillbaka till ritbordet.
Men nu kan jag ju iallafall visa henne för er, jag tycker hon blev superfin! Modellen var som ofta fröken Silversaga!

julkortliten

6 Kommentarer

  1. Ja! Jag tänkte Mucha när jag såg den här 🙂 Den är jättefin.

  2. Jättefin! Fast Mucha gjorde ju väldigt mycket sensuella bilder så det ena utesluter ju inte det andra! 🙂

  3. Världens största grattis till både körkort och bebis – det kommer ju att bli superdupertoppen tror jag då du och din man verkar vara helt underbara personer och kommer alltså få en underbar bebis som sprider ÄNNU MER KÄRLEK än man ens visste fanns (du kommer fatta sen hur grymt coolt det är och ibland jobbigt när alla i familjen har svackor såklart, men sånt är ju livet 🙂 ). Bamsekram!

  4. Ett jättestort grattis till bebisen och körkortet! Så roligt för er 🙂 Och vilket superfint porträtt! Om du någon gång skulle vilja sälja det så är jag verkligen intresserad 🙂 Hoppas att du får en fin helg!

    • Tack! Och klart du får köpa det om du vill!

      • Åh, vad kul! Du får jättegärna skicka pris och kontouppgifter till min mail 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...