Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 29, 2013 | Teckningar | 3 Kommentarer

Känns som jag är inne i ett himla bra jobbflow nu. Tycker att det är roligt att teckna igen, roligt att vara på jobbet och roligt att testa nya pennor och färger.
Dagens porträtt blev på Sandra, som är en outtömlig källa till inspiration. Har säkert gjort 50 teckningar på henne genom åren!
Det här att teckna runda porträtt går i vågor, ibland får jag nått sug efter det, nu är det tydligen dags igen. Tur att min pennburk är i den perfekta runda storleken.

sandrarund

3 Kommentarer

  1. Du ritar så fantastiskt fint!
    En liten fråga, ritar du på beställning?

  2. Alltså! fantastisk, så fint 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...